FRANCORCHAMPS 2019

De Ferdinand Cup maakt een uitstapje naar  Francorchamps in het voorprogramma van de European Le Mans Series!

 

   

 

De Ferdinand Cup is een Frans kampioenschap dat wedstrijden van de Porsche Classic op circuit brengt. Het is voorbehouden aan Gentlemen-Drivers en bewezen debutanten en amateurs. Aan hen wordt de mogelijkheid gegeven om op Porsche te racen, in zeer mooie wedstrijden op de mooiste circuits.

 

De inschrijvingen voor elke meeting zijn aan zeer beperkte tarieven, maar dat neemt niet weg dat elke manche van de Ferdinand Cup vrije trainingen:kwalificatiesessiesen twee races van 40 tot 50 minuten biedt...

 

Legendarische circuits…

De Ferdinand Cup speelt zich af op mythische circuits: Magny-Cours, Circuit Paul Ricard, Pau, Dijon-Prenois, Le Mans-Bugatti.

 

En voor de allereerste keer gaat deze competitie Frankrijk verlaten om zich te begeven naar... Spa-Francorchamps! Dit evenement zal plaatsvinden op 20, 21 en 22 september 2019 in het voorprogramma van de European Le Mans Series, een wedstrijd met een internationale uitstraling.


Een eenvoudig technisch reglement

Ieder model van Porsche, gebouwd voor 1995, moet eenvoudigweg de elementen aan boord hebben die de veiligheid garanderen, gehomologeerd voor het lopende jaar, en die vereist zijn op circuit. Kortweg: 1 Porsche + 1 (of 2) rijder(s) + een veiligheidskooi + kuipzetels + veiligheidsharnas + brandblusser + circuit onderbreker.

De banden zijn van het type ‘Track Days’ (geen slicks dus!).

 

Budget SPA-FRANCORCHAMPS : 

1080€ incl. BTW

 

INFORMATION

Philippe THISSEN
Belgian promoter

+32 473 744 585

pht@doppio.be

 

PORSCHE & SEATS FOR RENT: de eenvoudige en comfortabele oplossing.

Geniet 100% van de Ferdinand Cup, zonder beperkingen, zonder stress: huur een Porsche, of deel de seat van een reeds geregistreerde Porsche, het is zo gemakkelijk en toegankelijk.

Contact me.

 

REGISTRATIE SPA-FRANCORCHAMPS 2019 >